VAD HAR DU GJORT

angelica jansson... JAG GILLAR INTE DIG LÄNGRE...

(inskaffat hatt:S)

2 nere

såå igår blev det raid(finally). Blev en kortis då folk sluta sent från jobbet så blev det bara 2 timmars raid, men vi han få ner både shannox och beth.
Så blev det att inkasera lite nytt geer,  Trash belt, valor ring och handsen från Shannox^^ Jum Jum, få se vad vi hoppar på på söndag men får hoppas på typ samma grupp och mer kills^^ på lördag blir det lite hc´s och valor jagande.




shopping shopping shopping:)

Vad mer kan man göra på lönisngsdag än att shoppa.. eller aj blev inte såå mycket.
hämta ut mit tnelly.com paket.. och dom har gett mig ett par 41 skor när jag såå fint bestälde ett par 36... INTE kul när jag hade tänkt att göra en fotning i dom nu i veckan..jaja får puffa up pdet några dagar extra.. HMM vad mer..
på söndag blir det glammig fotning med angelica och göran .. ska bli skojj skojj så inskaffat ett nytt underklädes sett(eller ja angi valde^^) till då^^ har nu 3 sett och komemr bli så nice såå..
Fotade lite nu förra veckan och hoppas att bilder kommer snart snart snart.. vill ju fota massa nu innan det blir kallt och man knappt kan gå utanför dörren..  nepp nu ska jag återgå till bloggläsande bildkolalnde och insperations sökande^^

here we goo

nu åker vi.. sees på söndag^^


bang bang my baby shot me down





this is 4 u angi



HA..angi gief me food...
I DEMAND FOOD

långa dagar korta nätter



bjuder på en "lånad" bild från angi på henne ofc och min jens:)
enjoi

:D

SÖT:D


musik

Bara för jag är grymt mysko mysiksmak^^








dax att komma hem nu...

angi du har varit borta länge nog;) kom tillbaka sverige vill ha dig här ^^


emma emma emma

Du e fan bäst (ibland;)..)


Restlessness


blond:)

kände det va dax att fixa en bild på håret;) kanske inte syns såå bra men vafan..e ju typ vithårig nu;)ack gammal nu ju ;)




RSS 2.0